Aangenaam, Annemarie Bult

ABBT is opgericht door Annemarie Bult en ze is tolk en vertaler Engels – Nederlandse en ervaren debiteurenbeheerder in vijf Europese talen. Met ABBT biedt zij een compleet en uitgebreid dienstenpakket aan dat meer omvat dan alleen het pure vertalen of tolken.

ABBT slaat bruggen tussen verschillende culturen om zo tot de kern te komen en de boodschap juist over te brengen. Want wat voor een Nederlander voor de hand ligt, behoeft voor een Brit misschien meer uitleg. En een marketingtekst die aanslaat bij een Amerikaan kan juist een tegenovergestelde werking hebben op een Nederlander.

Daarom is tolken en vertalen ook meer dan alleen een kwestie van talenkennis; uitgebreide kennis van culturen is vereist om de juiste vertaalslag te kunnen maken. Annemarie verdiept zich graag in alle achtergronden om zo uw boodschap goed over te brengen. Van het vertalen van uw website en offerte tot het assisteren bij gesprekken met zakenpartners of het innen van buitenlandse vorderingen.

Groot netwerk

Maar ook voor een complete set vertalingen kunt u haar inschakelen om zo toegang te krijgen tot een heel netwerk van specialisten.

Aan ervaring geen gebrek!

Nadat ze haar Master in het Tolken met onderscheiding behaalde aan de Hogeschool Universiteit Brussel is Annemarie in het internationale bedrijfsleven beland. Daar begeleidde ze bedrijven om hun meertalige debiteurenbeheer op orde te krijgen – en te houden – en tolkte en vertaalde ze voor zowel het bedrijfsleven als de overheid. Door haar uitgebreide netwerk kunt u ook profiteren van de ervaring van andere specialisten: native speakers die de taal en cultuur als geen ander kennen; vertalers die uw bedrijf van andere vertalingen dan Engels of Spaans kunnen voorzien en tekstschrijvers die gespecialiseerd zijn in het schrijven van unieke, pakkende teksten.

“Translation is not a matter of words only:

it is a matter of making intelligible a whole culture”

ANTHONY BURGESS (1917 – 1993)

Opdrachtgevers

Royal Van Zanten
TKB
Ministerie van Justitie
OM
InQdo
ING
Geboortes & Zo

Pleonasme of tautologie?

img_professor_1

ABBT is trots op haar oud-professor Philip Vermoortel, hoogleraar aan de faculteit Taal en Letteren van de HU Brussel. Philip weet met ongekend enthousiasme… Lees verder

ABBT is:
  • lid van het NGTV (Nederlands Genootschap Tolken
    en Vertalers)
  • gediplomeerd vertaler en tolk (Master in het Tolken Hogeschool Universiteit Brussel)
  • SIGV-gediplomeerd (Stichting Instituut logo_ngtv_1Gerechtstolken en Vertalers)
  • beëdigd tolk (wBTV-nr. 2932)
Annemarie Bult Business Translations

Emmastraat 31
7411 EK Deventer

T +31 (0)570 866 925
M +31 (0)6 534 220 35

E info@abbt.nl

KvK 08193564