Debiteurenbeheer is relatiemanagement en risicomanagement ineen

Niet alleen is de kredietwaardigheid van uw klant belangrijk, maar ook de afweging van uw belangen; financieel en commercieel. Daarnaast is ook kennis van de taal en cultuur van het land van uw zakenpartner een essentieel onderdeel van de communicatie met debiteuren. Maar welke aspecten ook een rol spelen: u wilt uw (buitenlandse) vordering innen. ABBT assisteert u daar graag bij, zonder dat tussenkomst van een incassobureau noodzakelijk is.

Vaak is één telefoontje van iemand die de taal spreekt voldoende om een probleem omtrent een vordering op te lossen, een afbetalingsovereenkomst af te sluiten of om de factuur gewoon betaald te krijgen. ABBT spréékt die taal en heeft jarenlange ervaring in meertalig debiteurenbeheer.

Vanaf kantoor of op locatie neemt ABBT een deel van uw debiteuren in haar beheer – eventueel in combinatie met risk assessment, het opzetten van een aanmaantraject en/of het schrijven van aanmaningen op maat. Neem contact met haar op wanneer u uw buitenlandse vordering snel wilt incasseren.

“Translation is not a matter of words only:

it is a matter of making intelligible a whole culture”

ANTHONY BURGESS (1917 – 1993)

Opdrachtgevers

Royal Van Zanten

Pleonasme of tautologie?

img_professor_1

ABBT is trots op haar oud-professor Philip Vermoortel, hoogleraar aan de faculteit Taal en Letteren van de HU Brussel. Philip weet met ongekend enthousiasme… Lees verder

ABBT is:
  • lid van het NGTV (Nederlands Genootschap Tolken
    en Vertalers)
  • gediplomeerd vertaler en tolk (Master in het Tolken Hogeschool Universiteit Brussel)
  • SIGV-gediplomeerd (Stichting Instituut logo_ngtv_1Gerechtstolken en Vertalers)
  • beëdigd tolk (wBTV-nr. 2932)
Annemarie Bult Business Translations

Emmastraat 31
7411 EK Deventer

T +31 (0)570 866 925
M +31 (0)6 534 220 35

E info@abbt.nl

KvK 08193564